Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا چوپانی گفت: هیچ تولیدکننده‌ای حق ندارد باتری را بدون کد رهگیری به فروش برساند و از اردیبهشت‌ها هم بدون نصب قیمت عرضه به مشتری صورت نمی‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا چوپانی رئیس اتحادیه باتری‌فروشان کرج در گفت‌وگو با خبرنگار تیتریک، گفت: باتری های خودرو از زمان تولید ۱۵ ماه و از زمان خرید ۱۲ ماه گارانتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چوپانی با اشاره به اینکه در صورت خرابی باتری از جانب تولیدکننده، کارخانه موظف به تعویض باتری است، افزود: کمیته حل اختلاف تخلف ها را پیگیری می کند. وی اظهار داشت: مردم با اتحادیه به شماره ۳۲۲۰۲۴۳۱ تماس گرفته و دغدغه‌های خود را مطرح کنند، هماهنگی برای تخلیه باتری های از قبل مانده در بازار انجام می شود.  چوپانی تصریح کرد: هیچ تولیدکننده ای حق ندارد باتری را بدون کد رهگیری به فروش برساند و از اردیبهشت ها هم بدون نصب قیمت عرضه به مشتری صورت نمی گیرد. وی گفت: هدف از اقدام مذکور جلوگیری از قاچاق کالا، کنترل عرضه خارج از شبکه، مدیریت قیمت ها و گارانتی است تا از طریق سامانه تجارت بتوان مشکلات را پیگیری کرد.    انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد

مرضیه یونسی گفت: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز گلوگاه شهید زارعی به پرونده قاچاق کالا شامل سه دستگاه تلویزیون و ۲ دستگاه جارو برقی به ارزش ۵۲۰ میلیون ریال رسیدگی کرد.

او گفت: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام قاچاق کالا را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده، متهم را به پرداخت جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته یونسی، همچنین شعبه متهم را به دلیل بیشتر بودن ارزش وسیله نقلیه از کالای قاچاق در مجموع به پرداخت بیش از یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان تصریح کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان همدان از یک خودرو سواری محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • محکومیت هزار میلیاردی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک یارانه‌ای
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد